Nopeuta välimuistin avulla sivustosi toimintaa

Nopeuta sivusi toimintaa huippunopealla LiteSpeed-välimuistilla. Tämän saat sivullesi käyttöön asentamalla LiteSpeed Cache -laajennuksen. Laajennuksen voi asentaa cPanelissa ja se on saatavilla seuraaville sisällönhallintaohjelmistoille:

• WordPress
  • Drupal
  • Joomla
  • Magento
  • OpenCart
  • Prestashop
  • Mediawiki

Välimuistin ottaminen käyttöön

• Kirjaudu cPaneliin
  • Kirjautumisen jälkeen hae Lisäasetukset ja avaa Litespeed Web Cache Manager.
  • Kun LiteSpeed Cache Manager on avautunut, avaa LiteSpeed Cache Management.

- Skannaa asennetut sivut Scan / ReScan -painikkeella.
    - Valitse listalta sivusi ja klikkaa Enable ottaaksesi välimuistin käyttöön.
  • Kun Cache Status -kohdassa (välimuistin tilana) lukee Enabled niin välimuisti on käytössä. Testaa sivusi toiminta välimuistin kanssa.

• cPanel