Tässä ohjeessa neuvotaan kuinka voit päivittää palvelupakettia Webhotellit.comin hallintapaneelista.

Sinun tulee kirjautua ensin Webhotellit.com hallintapaneliin Webhotellit.com tunnuksilla. Käyttäjätunnus on sama kuin sähköpostiosoitteesi, johon saat meiltä esimerkiksi laskun.

Valitse hallintapaneelin etusivulla “Palvelut” tai valikosta Hallinta -> Omat palvelut

Palvelut näkymässä valitse haluamasi palvelu.

Tämän jälkeen valitse sivuiltamme paketin mihin haluat päivittää sekä laskutuskausi palvelulle. Lopuksi jatka valitsemalla Valitse tuote.

Tämän jälkeen tarkista tilausvahvistus ja vahvista tilaus. Päivityksen hinta lasketaan jäljellä olevan laskutuskauden sekä uuden paketin erotuksen mukaisesti. Suosittelemme verkkomaksua, jossa maksusuoritus kirjatuu meille välittömästi ja päivitetty palvelu on heti maksun jälkeen käytössäsi.

• Tallennustila, Tiedonsiirtokaista