Kaikissa webhotelli-palveluissamme käytössäsi on cPanel-hallinta. Hallinnan kautta voit määrittää webhotellisi asetuksia, nimipalvelutietoja ja ohjauksia.

1. Kirjaudu hallintapaneeliin.

2. Hallinta -> Omat palvelut näkymässä valitse haluamasi palvelu.

3. Palvelun näkymässä valitse vasemmalta Toiminnot -osiosta Kirjaudu cPanel-ohjelmistoon

Vaihtoehtoisesti

Mikäli sinulla on tiedossa palvelusi cPanel käyttäjätunnus ja salasana, voit kirjautua palveluun myös suoralla osoitteella:

https://omadomain.jotain:2083 tai https://cpanel.omadomain.jotain

Korvaa omadomain.jotain omalla verkkotunnuksellasi.

Kirjautumissivu ei välttämättä avaudu jos palomuurisi tai verkkosi palomuuri on estänyt liikennöinnin porttiin 2083.

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • cPanel, Webhotelli, Sähköposti