Kaikissa webhotelli-palveluissamme käytössäsi on cPanel-hallinta. Hallinnan kautta voit määrittää webhotellisi asetuksia, nimipalvelutietoja ja ohjauksia.

1. Kirjaudu hallintapaneeliin.

2. Hallinta -> Omat palvelut näkymässä valitse haluamasi palvelu.

3. Palvelun näkymässä valitse vasemmalta Toiminnot -osiosta Kirjaudu cPanel-ohjelmistoon

Vaihtoehtoisesti

Mikäli sinulla on tiedossa palvelusi cPanel käyttäjätunnus ja salasana, voit kirjautua palveluun myös suoralla osoitteella:

https://omadomain.jotain:2083 tai https://cpanel.omadomain.jotain

Korvaa omadomain.jotain omalla verkkotunnuksellasi.

Kirjautumissivu ei välttämättä avaudu jos palomuurisi tai verkkosi palomuuri on estänyt liikennöinnin porttiin 2083.

• cPanel, Webhotelli, Sähköposti