1. Kirjaudu hallintapaneeliin

2. Palvelut ->Palveluni näkymässä valitse haluamasi palvelu. Älä klikkaa palvelun verkkotunnusta, sillä se avaa kyseisen verkko-osoitteen.

4. Palvelun näkymässä valitse vasemmalta Verkkotunnus toimintoja -osiosta Kirjaudu cPanel-ohjelmistoon

Vaihtoehtoisesti

Mikäli sinulla on tiedossa palvelusi cPanel käyttäjätunnus ja salasana, voit kirjautua palveluun myös suoralla osoitteella:

https://omadomain.jotain:2083 tai https://cpanel.omadomain.jotain

Korvaa omadomain.jotain omalla verkkotunnuksellasi.

Kirjautumissivu ei välttämättä avaudu jos palomuurisi tai verkkosi palomuuri on estänyt liikennöinnin porttiin 2083.

• cPanel, Webhotelli, Sähköposti