Palvelussamme voit käyttää tiedostojen siirtämiseen cPanelin omaa tiedostonhallintaa tai  erillistä FTP-ohjelmaa.

FTP:tä käyttääksesi sinulla tulee olla työasemallesi asennettuna FTP-ohjelmisto, esimerkiksi Filezilla. Asennus- ja käyttöohjeet saat ohjelmiston valmistajalta.

Filezillalla FTP:llä yhdistäminen

Syötä FTP-ohjelmaan palvelimen osoite, käyttäjätunnus ja salasana. Portti kenttään voit syöttää portin 21.

Isäntänimi: ftp.omadomain.jotain (Korvaa omadomain.jotain omalla domainillasi)

Käyttäjätunnus: FTP-tilin tunnus tai cPanel-tunnus

Salasana: Käyttäjätunnuksen salasana

Tietojen syöttämisen jälkeen valitse pikayhdistä. Ensimmäisellä yhteyskerralla voit saada ilmoituksen varmenteesta, joka tulee hyväksyä.

Sivun siirtäminen palveluumme

Siirry public_html -hakemistoon Filezillan oikean puoliselta näkymästä. Siirrä tiedostot nyt omalta tietokoneelta oikean puoliseen näkymään Webhotellin tallennustilaan raahamalla tai kaksoislikkaamalla tiedostoa.

Tiedostonäkymä Filezillassa

Vastaavasti voit ladata tiedoston webhotellista omalle tietokoneellesi raahaamalla tiedostot oikean puolisesta näkymästä tietokoneellesi.  Tai kaksoisklikkaamalla tiedostoa.
Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • FTP, cPanel, Tiedostonhallinta