Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän laitteelle. Niitä käytetään palvelun käyttökokemuksen parantamiseksi, auttaen selainta muistamaan käyttäjän syöttämiä valintoja palvelussa. Lisäksi evästeitä käytetään esimerkiksi verkkosivuston käyttäjätilastojen keräämiseen. Ilman evästeitä osaa verkkosivuston toiminnoista ei välttämättä voitaisi edes käyttää.

Miksi käytämme evästeitä palvelussa?

• Säilytetään tieto sisäänkirjautuneesta käyttäjästä (käyttäjätunnuksesta). Sisäänkirjautuminen on voimassa vain selainistunnon ajan, jonka jälkeen käyttäjän täytyy syöttää käyttäjätunnus ja salasana palveluun uudestaan.
  • Säilytetään tieto evästeilmoituksen hyväksymisestä. Muutoin kyseinen ilmoitus näkyisi jokaisella sivunlataukselle sivuston alareunassa.
  • Palvelu kerää tilastoa vierailevista käyttäjistä. Tarkoitukseen käytetään Google Analytics -ohjelmistoa.