Voit vaihtaa PHP-version cPanelista kohdasta Ohjelmisto -> Select PHP Version. (ohje: cPaneliin kirjautuminen)

Valitse haluamasi versio ja sen jälkeen valitse Set as current.

Uusimman PHP-version käyttäminen on aina suositeltavaa. Tarkistathan käyttämäsi julkaisujärjestelmän tai ohjelmiston vaatimukset ennen PHP-version vaihtamista. Liian uusi PHP-versio voi aiheuttaa sivuston toiminnassa ongelmia. Mikäli ongelmia ilmenee, tarkista että uudemmassa PHP-versiossa on käytössä samat moduulit kuin vanhassakin. Yleisimmät ongelmat ovat ettei mysqlnd, nd_mysqli tai nd_pdo_mysql lisäosia ole valittu.

Mikäli haluat muuttaa PHP:n käyttämiä lisäosia (moduuleja) tai PHP:n asetuksia (kuten maksimissaan käytettävän muistin määrä), katso ohje PHP-asetuksien ja -lisäosien muuttaminen.

• cPanel, PHP