Voit vaihtaa PHP-version cPanelista kohdasta Ohjelmisto -> Select PHP Version. (ohje: cPaneliin kirjautuminen)

Valitse haluamasi versio ja sen jälkeen valitse Set as current.

Uusimman PHP-version käyttäminen on aina suositeltavaa. Tarkistathan käyttämäsi julkaisujärjestelmän tai ohjelmiston vaatimukset ennen PHP-version vaihtamista. Liian uusi PHP-versio voi aiheuttaa sivuston toiminnassa ongelmia.

• cPanel, PHP