Sähköpostilaatikot lisätään cPanelista (ohje: kirjautuminen cPaneliin).

Aloita cPanelista valitsemalla kohdan Sähköpostitilit.

Syötä kenttiin uuden sähköpostin alkuosa ennen @-merkkiä, salasana ja määritä laatikon koko. Klikkaa lopuksi Tilin luonti.

Nyt tili on luotu ja voit kirjautua sähköpostiin suoraan selaimellasi osoitteesta webmail.omadomain.jotain tai asentaa se sähköpostin sähköpostiohjelmaasi. (linkki ohjeeseen)