Hallintapaneelissa luodut sähköpostitilit ovat käytettävissä sähköpostiohjelmissa seuraavin asetuksin.

Käyttäjätunnus: Kyseisen sähköpostitilin sähköpostiosoite kokonaisuudessaan
Salasana: Salasana jonka olet antanut hallintapaneelissa kyseiselle sähköpostiosoitteelle

Yleiset sähköpostiasetukset

Käytä allaolevia sähköpostiasetuksia sähköpostiohjelmassasi.

Postin vastaanottaminen

Sähköpostia voidaan vastaanottaa joko IMAP tai POP3 asetuksilla.

Protokola Palvelimen osoite Salaus Portti
IMAP mail.domain.jotain* SSL/TLS 993
POP3 mail.domain.jotain* SSL/TLS 995

*Muuta omadomain.jotain omasi domainiksi.

Postin lähettäminen

Sähköpostia voidaan lähettää määrittelemällä asetukset seuraavasti:

SMTP edellyttää käyttöoikeuksien todentamista sähköpostiohjelmistossa, eli käyttäjätunnus ja salasana kohtaan ilmoitetaan ne tiedot jotka olet antanut sähköpostilaatikon luonnin yhteydessä. Valinnaisia sähköpostiasetuksia löydät verkkosivuiltamme palvelujen ohjeista.

Protokola Palvelimen osoite Salaus Portti
SMTP mail.domain.jotain* SSL/TLS 465

*Muuta omadomain.jotain omasi domainiksi.

• IMAP, SMTP, Outlook, iPhone, Android, Windows Phone, POP3