Tukipyyntötoiminnon avulla voit ottaa meihin yhteyttä kaikista palveluun liittyvistä asioista. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti jokaiseen tukipyyntöön.

Tukipyynnön nopeamman käsittelyn kannalta on tärkeää, että kirjaudut ennen tukipyynnön lähettämistä hallintapaneeliisi. Näin saamme tunnistettua asiakkuutesi välittömästi  ja voimme auttaa sinua kaikissa asiakkuuteesi liittyvissä kysymyksissä.

Kirjauduttuasi hallintapaneeliin, löydät tukipyyntösi Viimeisimmät tukipyynnöt -listasta. Voit avata uuden tukipyynnön klikkaamalla samasta osiosta löytyvää Avaa uusi tukipyyntö -painiketta.

• Tukipyynnöt, tiketit, Tuki, Support, Apua