Säännölliset huoltokatkot vuodelle 2021

HUOLTOKATKOT PIDETÄÄN JATKOSSA KUUKAUSITTAIN

Huomioikaa, että jatkossa säännölliset huoltokatkot pidetään kerran kuukaudessa. Tämä mahdollistaa nopeammin asennettavat päivitykset ja huoltotöiden tekemisen pienempinä erinä. Huoltokatkon ajankohta on yleensä kuun toisen maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 00.00-07.00 välisenä aikana. Aiemmin huoltokatkot pidettiin kahden kuukauden välein. Uuteen käytäntöön siirrytään toukokuusta alkaen.

Katkon aikana palvelunne voivat olla pois käytöstä arviolta noin puolen tunnin ajan. Mikäli havaitsette ongelmia huoltokatkon jälkeen, voitte jättää vikailmoituksen sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@webhotellit.com

Vuoden 2021 tulevien huoltokatkojen päivämäärät: