Webhotellit.com asiakashallinta tukee kaksivaiheisen tunnistautumisen (tunnetaan myös nimillä 2FA ja Two Factor Authentication) käyttämistä. Tuettuja ovat niin sanotut aikaperustaiset (Time Based Token) lisätunnistautumiset, joita voi käyttää esim. puhelimella käyttäen Google Authenticator tai Duo -sovelluksia. Käyttöönoton jälkeen sinulta vaaditaan kirjautumisen yhteydessä lisätunnistautuminen käyttäen kyseisiä sovelluksia.

Suosittelemme Google Authenticator sovellusta, jonka voit asentaa ilmaiseksi seuraavista linkeistä:

Voit ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön palveluissamme seuraavasti kun olet kirjautuneena asiakashallintaamme:

1. Valitse valikosta kohta "Käyttäjätilisi"
  2. Valitse avautuvasta valikosta kohta "Kirjautumisasetukset"
  3. Valitse avautuvasta valikosta kohta "Suojausasetukset"
  4. Paina nappia "Ota käyttöön" ja seuraa ohjeita

Kaksivaiheisen tunnistautumisen 2fa käyttöönotto Webhotellit.com

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • 2 factor authentication, 2fa, kaksivaiheinen tunnistautuminen, tietoturva