Webhotellit.com yhdistyy Domainhotelliin 24.5.2022, jolloin asiakkaamme siirtyvät Domainhotellin asiakkaiksi. Domainhotelli on Suomen nopeimmin kasvava verkkotunnusten ja webhotellien tarjoaja, joka tunnetaan edullisista verkkotunnuksista ja helppokäyttöisistä palveluistaan. Domainhotellin asiakkaana saat fi-domainit edullisesti 9 €/vuosi ja voit hyödyntää webhotellien entistä suuremmat levytilat.

Webhotellit.com ja Domainhotelli ovat molemmat Planeetta Internet Oy:n tarjoamia palveluja. Henkilöstömme jatkaa palveluidesi parissa osana Domainhotellin tiimiä.

Asiakkaidemme palvelut päivitetään 24.5.2022

Yhdistymisessä asiakkaidemme palvelut päivitetään uusiin palveluihin. Samalla hallintapaneeli ja asiakaspalvelu siirtyvät Domainhotelliin.

Palveluiden päivityksen yhteydessä myös sopimusehdot ja hinnat muuttuvat. Palveluissa noudatetaan jatkossa Domainhotellin sopimusehtoja. Lisätietoa päivitettävistä palveluista ja hinnoista näet täältä.

Siirto ei edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä, eikä siitä aiheudu katkoja kotisivujen tai sähköpostien toimintaan.

Uusien tilausten tekeminen webhotellit.com-sivustolla on päättynyt

Uusien asiakastilien perustaminen ei ole enää 19.4. jälkeen mahdollista. Asiakkaamme voivat tarvittaessa päivittää palveluitaan, varata domaineja tai perustaa uusia webhotelleja hallintapaneeliin kirjautuneena. Katso tästä palveluvaihtoehdot 19.4.-24.5. välillä tehtäville tilauksille. Yhdistymisen jälkeen asiakkaamme voivat päivittää palveluita Domainhotellin palveluihin normaalisti.

Lisätietoa yhdistymisestä

Tiedotamme asiakkaitamme sähköpostitse yhdistymisen ajankohdan lähestyessä sekä palveluiden päivityksen valmistuttua. Lisätietoa yhdistymisestä sekä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät myös tältä sivulta.

Päivitys 17.5.2022: Yhdistymisen sekä samaan aikaan tehtävän palveluiden päivityksen päivämääräksi muutettu 24.5.2022 (aiemmin 18.5.2022)19.04.2022

« Takaisin