Tietoa Webhotellit.comin yhdistymisestä Domainhotelliin 2022

Webhotellit.com yhdistyy Domainhotelliin 24.5.2022, jolloin päivitämme ja siirrämme palvelusi Domainhotelliin. Yhdistyminen vaikuttaa palveluidesi hintoihin, ominaisuuksiin ja sopimusehtoihin. Lisää tietoa yhdistymisestä löydät tältä sivulta sekä asiakkaillemme lähetetystä yhdistymistä koskevasta sähköpostista.

Päivitys 17.5.2022: Yhdistymisen sekä samaan aikaan tehtävän palveluiden päivityksen päivämääräksi muutettu 24.5.2022 (aiemmin 18.5.2022)

Webhotellit.comin henkilöstö jatkaa palveluidesi parissa jatkossakin osana Domainhotellin tiimiä.

Domainhotelli on Suomen nopeimmin kasvava verkkotunnusten ja webhotellien tarjoaja, joka tunnetaan edullisista verkkotunnuksista ja helppokäyttöisitä palveluistaan. Webhotellit.com (vuodesta 2017) ja Domainhotelli (vuodesta 2020) ovat molemmat Planeetta Internet Oy:n tarjoamia palveluja.

Nykyiset palvelusi päivittyvät 24.5.2022

Nykyinen palvelusi päivitetään uudistettuun palveluun 24.5.2022. Samalla palvelut siirtyvät noudattamaan Domainhotellin sopimusehtoja.

Suurin osa palveluista päivitetään Webhotellit.comin asiakkaiden tarpeisiin räätälöityyn Perus Plus -webhotelliin. Osassa palveluita päivitys tehdään suoraan Domainhotellin palveluun, mikäli se vastaa paremmin nykyistä palveluasi. Käytät uutta palvelua nykyisen palvelun maksamallasi hinnalla kuluvan laskutuskauden loppuun. Kun palvelusi on siirretty Domainhotelliin, voit halutessasi päivittää palvelusi Domainhotellin paketteihin.

Katso tästä mihin palveluun nykyinen palvelusi päivitetään sekä tulevat hinnat ja ominaisuudet.

Fi-verkkotunnus jatkossa 9 €/vuosi

Yhdistymisen jälkeen verkkotunnukset noudattavat Domainhotellin hinnastoa. Uudet hinnat tulevat voimaan Domainhotellin kautta tilattavissa verkkotunnuksissa ja yhdistymisen jälkeen uusittavissa rekisteröinneissä. Hinnanmuutos tulee voimaan automaattisesti, eikä se vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Jatkossa fi-verkkotunnus on 9 €/vuosi vrt. Webhotellit.comin hinta 15 €/vuosi (sis. alv)

Yhdistymisen aikataulu:

  • 19.4.2022 - Tiedottaminen, uusien palveluiden tilaaminen sivustolta päättyy: Uusien palveluiden perustaminen Webhotellit.comin tuotteistuksella päättyy ja uusia asiakastilejä ei voi perustaa. Jos tarvitset lisää resursseja webhotelliisi, voit päivittää palvelun Perus Plus -webhotelliin suoraan hallinnasta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • 24.5.2022 - Yhdistyminen Domainhotelliin, palveluiden päivitys ja siirto: Nykyiset palvelusi päivitetään ja siirretään Domainhotelliin. Käytät palvelua nykyisellä hinnalla kuluvan laskutuskauden loppuun. Palvelun hallintaan kirjaudutaan Domainhotellin sivustolta. Tiedotamme sinua, kun asiakastilisi ja palvelusi on siirretty Domainhotelliin.

 


 

Kysymyksiä ja vastauksia yhdistymisestä

 

Miksi Webhotellit.com yhdistyy Domainhotelliin?
Webhotellit.com ja Domainhotelli ovat molemmat Planeetta Internet Oy:n tarjoamia palveluita. Yhdistyessämme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä helppokäyttöisempiä ja tehokkaampia palveluita.


Mistä tiedän mihin palveluuni nykyinen palveluni päivitetään?
Olemme koonneet taulukon, jossa on listattuna Webhotellit.comin palvelut sekä mihin palveluun nämä palvelut päivitetään. Taulukossa on myös uusien palveluiden hinnat. Katso taulukko tästä.


Mistä näen mitä palveluita minulla on tällä hetkellä?
Halutessasi voit tarkastella ja hallita palveluitasi asiakashallinnasta:


Vaikuttaako palvelun päivitys kotisivujeni ja sähköpostini toimintaan?
Kotisivujen ja sähköpostien toiminnassa ei ole katkoksia päivityksen yhteydessä. Asiakastilisi hallinnan käytössä sen sijaan on arviolta muutaman tunnin katkos siirron ajankohtana. Suosittelemme ettet tee muutoksia palveluidesi hallinnassa siirtopäivänä. Toimitamme ohjeet uuteen hallintaan kirjautumiseen siirron valmistuttua.


Muuttuvatko verkkotunnusten hinnat?
Kyllä! Yhdistymisen jälkeen tilattavissa ja uusiutuvissa verkkotunnuksissa noudatetaan Domainhotellin verkkotunnushinnastoa. Fi-verkkotunnuksen hinta on jatkossa 9 €/vuosi (vrt. Webhotellit.com hinta 12,10 € + alv).


Mitä teen, jos tilaamani palvelu on jäänyt tarpeettomaksi?
Jos jokin käytössäsi olevista palveluista on jäänyt tarpeettomaksi, voit irtisanoa palvelun hallinnan kautta. Voit käyttää palvelua ilman lisäkuluja maksamasi kauden loppuun, joten voit tehdä palveluiden muutokset joko ennen yhdistymistä Webhotellit.comissa tai yhdistymisen jälkeen Domainhotellissa.


Voinko tilata uusia palveluita Webhotellit.comista?

  • Webhotellit.comin nykyiset paketit poistuvat myynnistä 19.4.2022.
  • Halutessasi voit tilata uuden webhotellin tai tehdä muutoksia nykyiseen palveluusi helposti asiakashallinnan kautta.
  • 24.5.2022 asiakkaidemme palvelut siirretään Domainhotelliin ja palvelusi päivitetään tämän taulukon mukaisesti. Siirron valmistuttua voit päivittää ja tilata uusia palveluita Domainhotellin valikoimasta.

Minulla on jo asiakastili Domainhotellissa, yhdistetäänkö Webhotellit.comin tili tähän tiliin?
Jos sinulla on molemmissa palveluissa asiakastilit, joiden yhteystiedoissa on käytössä sama sähköpostiosoite, yhdistämme palvelut Domainhotellin asiakastilillesi. Jos haluat pitää Webhotellit.comista siirtyvät palvelut erillisellä asiakastilillä, tulee asiakastilien yhteystiedoissa olla eri sähköpostiosoite ennen yhdistymispäivämäärää.


Nykyisessä palvelussani on enemmän domaineja/postilaatikoita kuin yhdistymisen jälkeisessä palvelussani. Kuinka näille käy yhdistymisessä?
Voit pitää nykyisessä palvelussasi käytössä olevat rajat ylittävät domainit/sähköpostilaatikot, mutta et voi luoda uusia niin kauan kuin niiden lukumäärä ylittää palvelun maksimäärän.


Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • 0 Auttoiko artikkeli?
Auttoiko tämä artikkeli teitä?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Palveluiden päivitys Domainhotelliin yhdistymisessä

Tältä sivulta näet mihin palveluun Webhotellit.com palvelut päivitetään Domainhotelliin...