Mikäli olet unohtanut WordPressin salasanan niin tämän ohjeen avulla voit nollata WordPressin salasanan.

Avaa WordPressin hallinnan kirjautumissivu https://omadomain.jotain/wp-admin (Korvaa omadomain.jotain omalla domainillasi).

Valitse kirjautumissivulla Salasana hukassa? linkki.

Syötä Wordpress-käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoite joka on liitetty WordPress-käyttäjätunnukseesi. Valitse tämän jälkeen Pyydä uusi salasana.

Hetken kuluttua saat sähköpostiviestin, jossa on uusi salasana WordPress-hallintaan kirjautumiseen.