Webhotellit.com webhotellien kanssa voi käyttää virallisia Android ja iPhone appeja. Kuitenkin, sen käyttöönotto vaatii hieman vaivaa. Tämä on koska app käyttää XML RPC rajapintaa, joka on myös yksi internetin eniten käytettyjä murtautumisväyliä. Täten niihin on asetettu suojauksia, jotka voivat laueta kun mobiiliappia käytetään.

Sinun kannattaa ensinnäkin lisätä seuraava rivi WordPress-asennuksesi kansion juuresta löytyvään .htaccess tiedostoon:

WordPressProtection throttle, 1000

Tämä nostaa rajaa jolla tunnistetaan rajapintaan tulevia hyökkäyksiä. Raja pitäisi olla tarpeeksi korkea normaaliin käyttöön, mutta kuitenkin tarpeeksi jotta ns. brute force hyökkäykset torjutaan.

Tämän lisäksi voit törmätä vielä toiseen suojaukseen. Jos törmäät mobiilisovelluksen käytössä ongelmiin, kannattaa kokeilla mennä selaimella WordPress-sivustollesi. Voi olla, että suojausohjelma tekee selaimessasi tarkistuksen, joka varmistaa että et ole botti joka yrittää kirjautumisia. Suorittamalla testin selaimella mobiilisovelluksen käyttö pitäisi taas onnistua ongelmitta. Mikäli törmäät toistuvasti tähän ongelmaan, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.