Luo uusi sähköpostitili

Valitse Ohita tämä kohta ja käytä olemassa olevaa osoitetta

Syötä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasana ja valitse Jatka. Thunderbird hakee automaattisesti asetukset palvelimelta ja valitse lopuksi Valmis.

Manuaaliset asetukset

Voit määrittää myös Thunderbird-sähköpostiohjelmaan sähköpostiasetukset manuaalisesti. Korvaathan ohjeessa oleva omadomain.jotain omalla verkkotunnuksellasi.

Saapuva posti (IMAP)

Palvelin: mail.omadomain.jotain (korvaa loppuosa omalla verkkotunnuksellasi)
Portti: 993
Yhteyden suojaus: SSL/TLS
Todennustapa: Normaali salasana

Lähtevä posti (SMTP)

Palvelin: mail.omadomain.jotain (korvaa loppuosa omalla verkkotunnuksellasi)
Portti: 465
Salaus: SSL/TLS
Todennustapa: Normaali salasana

• IMAP, SMTP