Sähköpostilaatikon lisääminen - Outlook 2016

Avaa Outlook-sovellus työasemallasi. Saat lisättyä postilaatikon Tiedosto -> Tiedot -> Lisää tili valinnan alta.

Syötä sähköpostisi osoite ja valitse Yhdistä.

Valitse sähköpostitilin tyypiksi IMAP.

Syötä seuraavat asetukset:

Saapuvan posti:

Palvelin: mail.omadomain.jotain (korvaa loppuosa omalla verkkotunnuksellasi)
Portti: 993
Salausmenetelmä: SSL/TLS

Lähtevä posti:

Palvelin: mail.omadomain.jotain (korvaa loppuosa omalla verkkotunnuksellasi)
Portti: 465
Salausmenetelmä: SSL/TLS

Valitse lopuksi Yhdistä.

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasana ja valitse OK.

Nyt tilin määritys on valmis ja sähköpostit ladataan palvelimelta automaattisesti.

Lisäohjeita Outlook-sovelluksen käyttämiseen löydät Microsoftin omalta tukisivulta

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • Outlook, SMTP, IMAP