Päivitimme palveluiden hallinnan uusimpaan versioon 29.12.2020. Asiakkaillemme päivitys toi parannuksia käyttöoikeuksien hallintaan ja tietoturvaan.

Käyttöoikeuksien jakaminen

Asiakkaamme voivat nyt jakaa palveluihinsa liittyviä käyttöoikeuksia haluamilleen henkilöille. Tämä mahdollistaa esimerkiksi tiliin laskutukseen liittyvien oikeuksien jakamisen tilitoimistolle tai palveluiden käyttöoikeuksien jakamisen sivuja ylläpitävälle kehittäjälle. Jälleenmyyjien on mahdollista nyt myös hallinnoida useita tilejä yhdellä kirjautumisella.

Katso ohjeet käyttöoikeuksien jakamisen:

Parempaa tietoturvaa kaksivaiheisella tunnistautumisella

Asiakkaamme voivat nyt halutessaan ottaa käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (eng. 2FA, eli 2 Factor Authentication), joka lisää yhden tietoturvakerroksen käyttäjätiliisi.

Ominaisuuden ollessa käytössä kirjautumiseen vaaditaan sähköpostin ja salasana lisäksi kertakäyttöinen numerosarja. Numerosarja voidaan luoda esimerkiksi ilmaisella Google Authenticator -puhelinsovelluksella, joka on saatavilla Android ja iPhone -laitteille.

Katso ohjeet kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotosta:

Muita parannuksia

Olemme myös tehneet pieniä parannuksia palvelun käyttöliittymään. Lisäsimme mm. asiakashallinnan vasempaan laitaan pikavalikon, joka selkeyttää ja nopeuttaa palvelumme käyttöä entisestään.

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme vuodesta 2020. Jatkamme palveluidemme kehittämistä yhdessä asiakkaidemme kanssa tulevana vuotena.29.12.2020

« Takaisin