Vinkkejä suosittelijalinkin jakamiseen

Saat suosittelijapalkkion yksilöllisen linkkisi kautta tulleista uusien asiakkaiden tekemistä tilauksista (ei aikaisempia palveluita Webhotellit.comissa).  Lue ohjeemme suosittelijatilin aktivoinnista

Voit vapaasti valita kuinka hyödynnät linkkejä, kunhan jakaminen ei ole ristiriidassa ehtojemme kanssa. Tässä vinkkejä kuinka pääset alkuun suosittelijalinkkien hyödyntämisessä.

1. Lisää suosittelulinkki kotisivuillesi.

Yksinkertaisimmillaan voit esimerkiksi lisätä footeriin “Webhosting by Webhotellit.com” ja upottaa tähän tekstiin suosittelijalinkkisi.

Voit kirjoittaa myös auki sivustolla tai blogissa käyttämästäsi webhotelista, jakaa kokemuksia ja vinkkejä palveluistamme sekä linkittää suosittelijalinkkisi kautta sivuillemme.

2. Jaa linkki suoraan asiakkaallesi sähköpostilla.

Jos olet tekemässä asiakkaallesi kotisivuja ja haluat suositella hänelle webhotelliamme, voit lähettää linkin sähköpostilla ja kehoitta häntä tekemään tilauksen linkin kautta, jolloin tilaus kirjautuu linkkisi kautta tulleeksi ja saat palkkiosi. Kannattaa myös kannustaa valitsemaan 12kk laskutuskausi, jos se on asiakaan tarpeen mukaista, jolloin saat paremman palkkion ja asiakas saa palvelun edullisemmin kuin lyhyemmillä kausilla.

3. Kerro palvelustamme ja kokemuksistasi verkostoillesi eri yhteyksissä

Muista kuitenkin olla tahdikas, ja jos alustan (kuten foorumin) säännöt kieltävät affiliate-linkit, kunnioita sääntöä. Jos huomaamme epäasiallista käytöstä suosittelijan tavassa jakaa suosittelulinkkejä, voimme keskeyttää suosittelijatilin toiminnan.

 

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • 0 Auttoiko artikkeli?
Auttoiko tämä artikkeli teitä?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelupalkkion laskutusohje

Voit pyytää suosittelupalkkion maksamista pankkitilillesi alla olevien ohjeiden mukaisesti....

Suosittele ja kerää eurot palkkiotilillesi!

Suosittelutili on vaivaton tapa tienata suosittelemalla palveluitamme. Tilin voi aktivoida kaikki...