Verkkotunnuksen yhteystietojen muuttaminen

Verkkotunnuksen yhteystiedot tulee pitää ajantasalla verkkotunnusrekisterissä. Erityisen on  tärkeä pitää sähköpostiosoite ajantasalla, sillä sitä käytetään verkkotunnuksen siirtämiseen palveluntarjoajalta toiselle ja omistajuuden muutoksien yhteydessä,

FI-verkkotunnuksen omistajuudenmuuutokset yritykseltä toiselle (Y-tunnus vaihtuu) tai henkilöltä toiselle (Henkilötunnus vaihtuu) tehdään asiakaspalvelumme kautta. Veloitamme tästä muutoksesta 37.20€ palvelumaksun uudelta omistajalta. Muut yhteystiedot voi päivittää asiakashallintamme kautta.

Yhteystietoja voi muuttaa kirjautumalla hallinnastamme. Hallinnasta valitse pudotusvalikosta Muokkaa yhteystietoja verkkotunnuksen nimen vierestä jonka haluat muuttaa.

Nyt voit syöttää verkkotunnuksen uudet yhteystiedot sivulle ja tallentaa Tallenna muutokset -painikkeella. Yhteystietojen päivitys kestää hetken aikaa tallentuessa verkkotunnusrekisteriin. 

Sähköpostiosoitteen vaihtaessasi (muissa kuin fi-verkkotunnuksissa) saat Asciolta sähköpostiviestin, jossa pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • 0 Auttoiko artikkeli?
Auttoiko tämä artikkeli teitä?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Yleistä verkkotunnuksista

Verkkotunnus (eng. domain) on osoite osoitepalkissa, esimerkiksi webhotellit.com. Lisäksi...

Verkkotunnuksen nimipalvelimen vaihtaminen

Hallintamme kautta voitte hallinnoida Verkkotunnuksen (domainien) nimipalvelimia. Kirjaudu...

Verkkotunnuksen uusinta

Domain (verkkotunnus) uusitaan uusimismaksua vastaa. Uusimismaksu veloitetaan etukäteen ja sen...

Verkkotunnuksen sähköpostiosoitteen vahvistus

Kansainvälisissä verkkotunnuksissa ICANN kattojärjestö edellyttää, että verkkotunnuksen omistajan...

fi-domain

Webhotellit.com on virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä. Varaamme .fi-verkkotunnukset suoraan...