Verkkotunnuksen siirto toiselta palveluntarjoajalta Webhotellit.com:iin

Voit siirtää verkkotunnukset helposti meidän välitettäväksi. Verkkotunnusvälittäjä huolehdimme verkkotunnuksien vaatimat ylläpitotyöt ja muutokset verkkotunnusrekisteriin. Voit olla kaikkiin verkkotunnuksiin liittyvissä asioissa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Aloita verkkotunnuksen siirto meille tästä syöttämällä sivustolle siirrettävä verkkotunnuksesi.

Fi-verkkotunnus

Fi-verkkotunnuksen siirtoa varten tarvitset välittäjänvaihtoavaimen. Tämän saat nykyiseltä verkkotunnusvälittäjältäsi. Voit tarkistaa nykyisen verkkotunnusvälittäjäsi täältä syöttämällä Traficomin sivuille  verkkotunnuksesi.

FI-verkkotunnuksen voi siirtää kun sen voimassaoloaika on aktiivinen tai päättynyt. Siirto meille tapahtuu heti välittäjänvaihtoavaimen avulla.  Siirron aikana sinun tulee antaa henkilötunnuksesi/Y-tunnuksesi tai ulkomaalaisena syntymäaikasi siirtääksesi verkkotunnuksen meille.

Verkkotunnuksen siirto meille on maksutonta.

Muut verkkotunnuspäätteet

Tarvitset muissa verkkotunnuspäätteiden siirrossa siirtoavaimen (Authorization Key / Transfer Key / EPP-avain) ja verkkotunnuksella siirtolukko täytyy olla auki. Verkkotunnuksen siirtoavaimen saat verkkotunnuksen jälleenmyyjältä tai välittäjältä.

Verkkotunnuksen voi siirtää vain kun se on aktiivisena vielä 7 arkipäivää. Verkkotunnusta ei voi siirtää, jos sen voimassaoloaika päättyy siirron aikana tai on jo päättynyt. Siirto vie normaalisti 5-7 arkipäivää.

Verkkotunnuksen siirto meille veloitetaan hinnaston mukainen siirtomaksu. Siirtomaksu riippuu verkkotunnuspäätteestä.

Sähköpostiosoitteen vahvistus

Verkkotunnusvälittäjämme pyytää vahvistamaan verkkotunnuksen siirron yhteydessä ensimmäistä kertaa sähköpostiviestillä. Viestin lähettäjänä toimii Planeetta Internet Oy (reminder@registerant-verification.com) otsikolla Email Verification Required. 

Sähköpostiviestissä on linkki osoitteeseen, josta vahvistamalla vahvistat että sähköpostisi toimii.  On tärkeää että sinulla on toimiva sähköpostiosoite määritettynä, sillä tähän sähköpostiosoitteesi lähetetään verkkotunnukseesi liittyvät tärkeät tiedotteet. 

  • 0 Auttoiko artikkeli?
Auttoiko tämä artikkeli teitä?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Verkkotunnuksien nimipalvelinten vaihtaminen

Asiakashallintamme kautta voitte hallinnoida verkkotunnuksien (domainien) nimipalvelimia....

Yleistä verkkotunnuksista

Verkkotunnus (eng. domain) on osoite osoitepalkissa, esimerkiksi webhotellit.com. Lisäksi...

Verkkotunnuksen siirto Webhotellit.com:sta toiselle palveluntarjoajalle

Mikäli haluat siirtää verkkotunnuksen toiselle palveluntarjoajalle (verkkotunnusvälittäjälle),...

Verkkotunnuksen uusiminen

Verkkotunnukset uusitaan uusimismaksua vastaa. Uusimismaksu veloitetaan etukäteen ja sen tulee...