Roskapostisuodatin

Roskapostisuodattimen avulla voit suodattaa roskapostiviestejä ja muita ei-toivottuja viestejä palvelussamme. Roskapostisuodatin on kaikilla asiakkaillamme oletuksena käytössä eikä sitä voi poistaa käytöstä.

Oletuksena suodatamme sähköpostiviestit käyttäen yleisiä roskapostin lähettäjälistoja ja tarkistamalla, että sähköpostiviesti lähetetään sallitulta palvelimelta (SPF) ja DKIM-allekirjoitus täsmää. Oletuksena sähköpostiviestit toimitetaan SPAM merkinnällä Saapuneet-kansioon.

Roskapostisuodattimen hallinta

cPanel-hallinnasta voit hallita roskapostisuodatinta kohdasta Roskapostisuodatin. Roskapostisuodatinta ei voi poistaa käytöstä.

Roskapostisuodattimen hallinnasta voit muunmuassa:

• Nostaa tai laskea roskapostisuodatuksen pistemäärää: mitä pienempi pistemäärä, sitä tiukempi suodatus
  • Ottaa käyttöön roskapostiviestiksi merkittyjen viestien ohjauksen roskapostikansioon (Suositus)
  • Ottaa käyttöön roskapostiviestiksi merkittyjen viestien automaattisen poiston (Huom! Poistettuja viestejä ei voi palauttaa)
  • Lisäasetuksien alta voit sallia tai estää viestit lähettäjäosoitteen mukaisesti

• SPAM, Roskaposti