Voit seurata sähköpostiliikennettä cPanel-hallinnasta -> Seuraa toimitusta -toiminnon avulla. Tämä toiminto auttaa seuraamaan sähköpostiliikennettä palvelussamme.

Yleisiä selityksiä virheilmoituksille

Virheilmoitus Selitys
Suodatettu Spammassin roskapostisuodattimemme on suodattanut sähköpostiviestin tunnistaessa sen roskapostiksi.
No Such User Here / No such person at this address Sähköpostitiliä minne ohjata saapuva sähköposti ei ole olemassa. cPanelin ilmoittamaa viestiä voi muuttaa oletussähköposti-osiossa cPanel-hallinnassa.
Deferred due to greylisting Greylisting eli harmaalistaus on yksi tapa suodattaa roskapostia palvelussamme. Tämä tehdään saapuvalle postille, mikäli SPF:n mukaan lähettää ulkopuolisesta palvelimesta tai osoitteella tätä ei ole ollenkaan käytössä.
Sender verify failed Lähtevä verkkotunnusta ei ole olemassa millä yritetään lähettää. Yleensä ovat väärennettyjä lähetysosoitteita.
Could not complete sender verify Lähettävä sähköpostin verkkotunnusta ei ole olemassa tai IP-osoite on virheellinen.
JunkMail rejected ... Lähettävä sähköpostipalvelimelta viestin vastaanottaminen on estetty.
  • Sähköposti, Roskaposti