Olemme ottaneet käyttöön cpanel01.webhotellit.com palvelimella oleville asiakkaillemme Wordpressin välimuistituen, LiteSpeed Cachen, joka nopeuttaa Wordpress-sivustojen toimintaa.

Välimuistin käyttöönotto ja käyttö on täysin veloitukseton palvelu, eikä se vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Tietoa välimuistista

Käytetty välimuistilisäosa on LiteSpeed Cache, josta saa lisätietoa esimerkiksi seuraavilta sivuilta (englanniksi):

Välimuisti ei valitettavasti ole yhteensopiva kaikkien Wordpress-asennuksien kanssa. Yleisin syy toimimattomuuteen on, että käytössä on jokin toinen välimuistilisäosa, joka estää LiteSpeed Cachen asentamisen. Tästä syystä suosittelemmekin että nykyiset välimuistilisäosat otetaan pois käytöstä ennen LiteSpeed Cachen käyttöönottoa.

Välimuistin poistaminen käytöstä

Mikäli haluatte ettei Wordpress-sivustoonne asenneta lisäosaa, voitte ilmoittaa tästä meille yhteydenottolomakkeen kautta.

Tiedotamme lisäosan asentamisesta henkilökohtaisella sähköpostilla, jossa ilmoitamme ajankohdan jolloin lisäosa tullaan asentamaan, mikäli asiakas ei kiellä asentamista.

Asiakas voi myös itse poistaa asennetun lisäosan käytöstä. Tämä onnistuu Wordpressin hallinnassa seuraavasti:
Wordpress Hallinta > Lisäosat > Käytössä > LiteSpeed Cache > Poista käytöstä

Tai mikäli käyttöliittymän kieli on englanti:
WP Admin > Plugins > Installed Plugins > LiteSpeed Cache > Deactivate

Tämän jälkeen lisäosa ei ole enää käytössä.

Lisäosaa ei kuitenkaan kannata poistaa kokonaan Wordpressin hallinnasta, sillä mikäli se poistetaan, voidaan se jatkossa asentaa automaation toimesta uudestaan. Mikäli haluatte poistaa lisäosan ja estää automaattisen asennuksen, voitte luoda tiedoston .litespeed_flag Wordpress-kansionne juureen. 

Välimuistin asentaminen muille palvelimille

Jatkamme asennuksien suorittamista muidenkin palvelimiemme Wordpress-asennuksiin. Tiedotamme tuen piiriin tulevia asiakkaita etukäteen, ja kaikilla asiakkailla on mahdollisuus kieltää välimuistin asentaminen heidän sivustoihinsa.

Mikäli teillä on raskas ja hitaasti toimiva Wordpress-sivusto ja haluaisitte kokeilla lisäosaa ennen aikataulumme mukaista lisäosan asennusta, voimme mahdollisesti asentaa lisäosan käyttöönne myös aiemmin. Tässä tapauksessa ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.25.04.2018

« Takaisin