Softaculouksen avulla voit hallita, varmuuskopioida ja päivittää asennettuja sovelluksia. Mikäli et ole asentanut sovellustasi Softaculouksen avulla, voit tuoda sen tämän ohjeen avulla.

Kirjaudu Softaculous-hallintaan cPanelista kohdasta Softaculous App Installer.

Valitse sovelluslistasta sovelluksen nimi, jonka haluat tuoda Softaculouksen. Tässä esimerkissä tuodaan WordPress-sovellus.

Avaa sovelluksen sivulta Tuo-välilehti.

Valitse domainiksi sivuston/sovelluksen nykyinen osoite mihin se on asennettu. Valitse lopuksi Tuo.