Apple Mail on oletussähköpostiohjelma macOS-käyttöjärjestelmässä.

Avaa Omenavalikosta Järjestelmäasetukset -> Internet-tili.

Internet-tilit -näkymässä valitse + (Lisää) -> Lisää muu tili...

Valitse tilin tyypiksi Mail-tili.

Syötä nimesi, sähköpostiosoitteen ja salasana.

Mikäli sähköpostiohjelma ei tunnista sähköpostiasetuksia automaattisesti, tulee syöttää saapuvan että lähtevän postin palvelin manuaalisesti. Korvaa omadomain.fi omalla domainillasi.

Nyt sähköpostitili on lisätty. Vahvista vielä OK niin Apple Mail aloittaa sähköpostien lataamisen.

Jäikö jotain epäselväksi, tai tarvitsetko muuten vain lisää apua ongelmaasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme mielellämme!
  • IMAP, POP3, SMTP