Kun sinulla on varmuuskopioituna sivusto Softaculous-työkalullamme, voit palauttaa varmuuskopion sivustollesi Softaculous-hallintamme kautta.

Suosittelemme, että varmuuskopioit sivuston manuaalisesti ennen palautuksen tekemistä. Näin pystyt palauttamaan takaisin nykyisen version sivustostasi, mikäli jokin menee vikaan.

Kirjaudu Softaculous-hallintaan cPanelista kohdasta Softaculous App Installer.

Valitse Softaculous-hallinnan etusivulta Varmuuskopiot.

"

Valitse haluamasi varmuuskopio, jonka haluat palauttaa. Uusin varmuuskopio on listassa ylimpänä.

Valitse "Palauta hakemisto" ja "Palauta tietokanta". Tämän jälkeen aloita varmuuskopion palautus Palauta varmuuskopiosta -painikkeesta. Huomaa, että tämä poistaa nykyisen sivustosi ja korvaa sen varmuuskopioidulla sivustolla.

Varmuuskopion palautus voi kestää useita minuutteja, riippuen sivuston koosta sekä varmuuskopion sijainnista. Mikäli palautus tehdään etäpalvelimelta, on sen palauttaminen hitaampaa kuin paikalliselta hakemistosta.