Jos olet unohtanut hallintapaneelisi käyttäjätunnuksen salasanan, voit vaihtaa sen itsepalvelussa antamalla hallintapaneelin käyttäjätunnuksena toimivan sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteen tulee olla toimiva, joten muistathan pitää sen ajantasalla. Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion, mikäli pyytämäsi salasanan vaihtoviesti ei saavu sähköpostisi Saapuneet-kansioosi.