Sähköpostin edelleenlähetyksen avulla voit ohjata saapuvat sähköpostiviestit toiseen sähköpostiosoitteeseen. Tämä on erityisen hyödyllistä mikäli haluat ohjata  yhdestä useasta eri sähköpostiosoitteesta tulevat sähköpostiviestit yhteen tai useampaan postilaatikkoon.

Ethän käytä tätä ominaisuutta Gmail-palvelun kanssa vaan liitäthän palvelussamme olevan sähköpostitilin Gmail-palveluun ohjeiden avulla.

Edelleenlähetyksiä voit hallita cPanel-hallinnasta kohdasta Edelleenlähetykset.

Sähköpostin edelleenlähetyksen luominen

Valitse cPanel-hallinnasta Edelleenlähetykset-sivulta Lisää edelleenlähetys

Syötä ensiksi edelleenlähetettävä sähköpostiosoite, eli osoite minkä postit edelleenlähetetään toiseen sähköpostiosoitteeseen. Esimerkiksi tässä ohjeessa ohjataan essi@omanimi.fi tulevat sähköpostiviestit essi.esimerkki@omanimi.fi sähköpostiosoitteeseen.

Vinkki: