cPanelin salasanan voit vaihtaa cPanelista tai Webhotellit.com-hallinnasta. Tässä ohjeessa on ohjeistettu molemmat tavat salasanan vaihtoon.

Salasanan muuttaminen itsepalvelussa on maksutonta, asiakaspalvelun kautta veloitamme hinnaston mukaisen palvelumaksun.

Salasanan vaihtaminen hallinnasta

Kirjaudu hallintaan.

Mikäli olet unohtanut hallintapaneelin salasanan, voit nollata se kirjautumissivun Unohtunut salasana -linkistä.

Valitse hallinnasta etusivulla Palvelut tai ylhäältä valikosta Hallinta -> Omat palvelut

Palvelut näkymässä valitse haluamasi palvelu, jonka salasanan haluat vaihtaa. Älä klikkaa palvelun verkkotunnusta, sillä se avaa kyseisen verkko-osoitteen.

Valitse palvelut vasemmalta Toiminnot-osiosta Vaihda salasana ja syötä uusi salasana kahteen kertaan.

Syötä nyt uusi salasana ja valitse lopuksi Tallenna muutokset. Uusi salasana astuu heti voimaan, eikä vanha salasana enää toimi cPanel- tai FTP/SFTP-kirjautumisessa.

Salasanan vaihtaminen cPanelista

Mene cPaneliin osoitteessa cpanel.[omadomain.jotain]

Korvaa [omadomain.jotain] omalla verkkotunnuksellasi.

Valitse kirjautumissivulla Unohtunut Salasana valinta Kirjaudu painikkeen alla.

Syötä tähän cPanel-tunnuksesi käyttäjänimi. Tämän jälkeen syötä sähköpostiosoitteesi mikä on liitettynä cPanel-tilillesi. Vinkissä näet mikä sähköpostitili on cPanel-hallintaan asetettuna. Mikäli tilillä ei ole sähköpostiosoitetta asetettuna varoiksi niin tämä palauttaa randomin generoidun vihjeen estääkseen mm. koneellisia arvailuja.

Saat tämän jälkeen sähköpostiisi salasanan palautusviestin.

Mikäli olet unohtaneet cPanel-käyttäjätunnuksenne, teidän tulee nollata salasana cPaneliin hallintapaneelin kautta.