Voit vaihtaa sähköpostitilin salasanan webmailista tai cPanel-hallinasta

1. Sähköpostin salasanan vaihtaminen - Webmail

Sähköpostilin käyttäjänä voit vaihtaa oman sähköpostitilisi käyttäjätilin salasanan.

Kirjaudu Webmailiin osoitteessa https://webmail.omadomain.jotain tai vaihtoehtoisesti https://omadomain.jotain:2096.

Korvaa omadomain.jotain omalla verkkotunnuksellasi.

Kirjautumisen jälkeen klikkaa oikealta yläkulmasta sähköpostiosoitettasi, josta avautuu pudostusvalikko.

Valitse pudotusvalikosta Password & Security.

Syötä salasanakenttiin uusi salasanasi ja valitse Tallenna.

Huom! Jos vaihdat salasanan sähköpostiin jota käytät myös erillisessä sähköpostiohjelmassa (esim. Outlook, Thunderbird, mobiililaitteiden sovellukset), muista päivittää uusi salasanasi myös näiden ohjelmien tiliasetuksiin.

2. Sähköpostin salasanan vaihtaminen - cPanel

cPanelin kautta voit vaihtaa sähköpostitilien salasanat, mikäli sähköpostin käyttäjä on esimerkiksi unohtanut oman salasanansa, eikä hän pääse kirjautumaan Webmailiin.

Kirjaudu cPaneliin ( Ohje kirjautumiseen) ja valitse Sähköposti / Sähköpostilit

Valitse sähköpostitilin kohdalta Hallinta.

Syötä uusi salasana vaadittuihin kenttiin ja klikkaa Tallenna sähköpostitilin asetukset.

Uusi salasana on tämän jälkeen käytössä.

Huom! Jos vaihdat salasanan sähköpostiin jota käytät myös erillisessä sähköpostiohjelmassa (esim. Outlook, Thunderbird, mobiililaitteiden sovellukset), muista päivittää uusi salasanasi myös näiden ohjelmien tiliasetuksiin.

Do you need more help with your problem? Contact our helpdesk, we are happy to help!
  • Sähköposti, Email, Salasana, Nollaus, Resetointi, SMTP, IMAP, POP3