Sähköpostiviestien siirtäminen Webhotellit.comin sähköpostiin Thunderbirdin avulla

Tässä ohjeessa käymme läpi, kuinka sähköpostiviestien siirtäminen Webhotellit.comin sähköpostiin tapahtuu Mozilla Thunderbirdin avulla.

Jotta voit kopioida sähköpostiviestit vanhasta palvelustasi Webhotellit.comin sähköpostiin, tulisi molempien palveluiden olla aktiivisena.
Vanhassa palvelussasi sähköpostitilien tulee olla vielä olemassa ja Webhotellit.comin puolella sähköpostitilien tulee olla luotuna webhotellin hallintapaneelissa, kohdassa ”Sähköpostitilit”.

1. Liitä edellisen palveluntarjoajasi palvelussa tehty sähköpostitili Thunderbird-sähköpostiohjelmaan.
Lisätietoja siitä, kuinka asennat sähköpostitilin ohjelmaan, sinun tulisi tiedustella edelliseltä palaveluntarjoajaltasi.

2. Liitä Webhotellit.comissa luotu sähköpostitili Thunderbirdiin.
Ohjeita meillä luotujen sähköpostilien liittämisestä sähköpostiohjelmaan löydät täältä.

Huom! Varmista vielä, että sähköpostitili, jonka olet luonut palvelussamme, on liitetty Thunderbirdiin IMAP-yhteydellä.

3. Nyt kun molemmat sähköpostitilit on lisätty Thunderbirdiin, sinun pitäisi nähdä nämä sähköpostiohjelmassasi.
Uudella tililläsi ei pitäisi vielä olla sisältöä ja vanhojen postien taas pitäisi näkyä vanhalla tililläsi.

4. Valitse vanhalta tililtäsi postit jotka haluat siirtää, ja raahaa ne hiirellä uuden tilin sähköpostilaatikkoon.
Postit siirtyvät automaattisesti palvelimelle tällä tavalla, kunhan uusi tili on liitetty ohjelmaan aiemmin mainitulla IMAP-yhteydellä.

Mikäli haluat tarjouksen sähköpostien siirrosta meidän toimesta niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.