Uuden domainin lisääminen webhotelliin

Voit lisätä uuden toimialueen webhotelliisi lisätoimialueena tai rinnakkaistoimialueena.
Huomioithan, että toimialueen saa lisättyä vain, mikäli webhotellissasi on tilaa uudelle toimialueelle.

Webhotellien rajoituksia voit tarkastella webhotellien vertailusivulla.

Huomioithan tämän: Ääkköselliset toimialueet tulee lisätä ns. ACE-muodossa. toimialueen ACE-muodon näet esimerkiksi tämän työkalun avulla: Punycoder
Esimerkiksi toimialueen ääkkönen.com ACE-muoto on xn--kknen-fraa0m.com

Lisätoimialueen lisääminen

Lisätoimialue on toimialue, jonka voit lisätä päätoimialueen alla sijaitsevaan kansioon, ja lisätoimialueet onkin kytketty kotihakemistoosi. Lisätoimialueella voi olla päätoimialueesta riippumattomat nettisivut ja sähköpostitilit.

Aloita hallintapaneelista.

1. Valitse kohdasta toimialueet ’Lisätoimialueet’

2. Täytä lomakkeelle uusi toimialueesi.

3. Viimeistele toiminto valitsemalla ’toimialueen lisääminen’.

4. Tilaa lisäämäsi toimialueen tilauslomakkeella täältä.

Rinnakkaistoimialue lisääminen

Rinnakkaistoimialueet mahdollistavat toimialueiden lisäämisen tilillesi siten, että käyttäjät pääsevät sivustollesi myös toisen toimialueen kautta. Rinnakkaistoimialueet näyttävät siis oletuksena muuten samaa sisältöä kuin päätoimialue, vain eri osoitteella. Kuten lisätoimialueelle, myös rinnakkaistoimialueelle voi luoda omia sähköpostitilejä.
Omien nettisivujen luominen rinnakkaistoimialueelle ei kuitenkaan ole mahdollista.

1. Valitse kohdasta toimialueet ’Aliakset’.

2. Täytä lomakkeelle toimialueen nimi ja valitse ’toimialueen lisääminen’.

3. Alias on luotu!

4. Tilaa lisäämäsi toimialue tilauslomakkeella osoitteessa: https://webhotellit.com/

Do you need more help with your problem? Contact our helpdesk, we are happy to help!