Asiakashallinta mahdollistaa tilin käyttöoikeuksien jakamisen muille Webhotellit.com käyttäjille. Mikäli sinulle on jaettu toisen asiakastiliin oikeudet, sinulta kysytään kirjautumisen yhteydessä kumpaa asiakastiliä haluat käyttää. Käyttöoikeuksien jakaminen on neuvottu ohjeessa "Käyttöoikeuksien jakaminen toiselle käyttäjälle". Voit myös vaihtaa käyttämääsi asiakastiliä hallinnassa seuraavasti:

1. Valitse valikosta "Käyttäjätilisi"
  2. Valitse aukeavasta valikosta "Kirjautumisasetukset"
  3. Valitse aukeavasta valikosta "Valitse tili jolla kirjaudut"

Mikäli et näe kohdan 3 valintaa valikossa, tarkoittaa se ettei yksikään toinen käyttäjä ole jakanut sinulle oikeuksia omaan käyttäjätiliinsä. Tällöin pyydä toista käyttäjää jakamaan sinulle käyttöoikeudet, ohjeet tähän löytyvät ohjeesta "Käyttöoikeuksien antaminen toiselle käyttäjälle".

• 0 utilizatori au considerat informația utilă