Verkkolevyn käyttäjien luonti

Voit lisätä ja muokata verkkolevyn käyttäjiä cPanel-hallinnasta. Verkkolevyn avulla voit säilyttää tiedostoja webhotellissasi ja jakaa niitä esimerkiksi pöytäkoneen ja kannettavan välillä, tai työkavereidesi kesken.

Valitse cPaneelissa kohta Web Disk.

Luo uusi käyttäjä ja valitse vahva uniikki salasana.

HUOM! Jos laitat hakemiston /public_html alle niin se on julkisesti näkyvillä internetissä.
Esimerkissä oleva hakemisto webdiskshared luo hakemiston /home/username/webdiskshared joka on yksityinen kansio.